Наближава акцията по безплатно кастриране на бездомни кучета и котки в община Казанлък

Наближава акцията по безплатно кастриране на бездомни кучета и котки в община КазанлъкТрадицията за безплатно кастриране на бездомни кучета и котки на територията на община Казанлък продължава. Акцията тази година ще се проведе от 09.10.2017 г. до 14.10.2017 г.  (включително) в Общински приют за безстопанствени кучета, разположен северно от Художествената гимназия. Работното време с граждани, по време на кастрационната акция е от 9,00 ч. до 16,00 ч.
Акцията се организира по силата на договор за сътрудничество между Община Казанлък и "Тиехилфе Зюдан – Австрия", с подкрепата на фондация "Анимал хоуп България – Казанлък".
Животните се кастрират, ваксинират, обезпаразитяват и веднага след това се връщат на стопаните. Кастрираните животни са по-спокойни и още дълго време ще Ви радват. Кастрират се бездомни кучета и котки, на възраст над 8 месеца, мъжки и женски. По време на акцията ще бъдат обслужвани само кучета и котки на жители на община Казанлък, желателно – с предварителна заявка.
За да няма повече бездомничета, оставени в кашони, кутии и чували пред вратите на приюта, призоваваме всички жители на Община Казанлък да кастрират кучетата и котките си, за да предотвратят тяхното нежелано размножаване .
Един от начините всеки да помогне за бързото овладяване на популациите от бездомни животни е като кастрира кучетата или котките, за които се грижи на улицата, в парка, пред блока.
За повече информация: д-р Антония Илиева – ст. експерт ВЛ при Община Казанлък, тел. 0887311884 и Евелина Недкова – фондация "Анимал хоуп България" – Казанлък, тел. 0896600524.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД