За мъжа над 50 профилактиката е първа стъпка в грижата за простатата

През юни в "Лейзър Мед" се провежда пълен преглед на простатата с разширен пакет от изследвания

За мъжа над 50 профилактиката е първа стъпка в грижата за простататаПростатата е малък по размер орган, разположен в основата на пикочния мехур и увит около уретрата (пикочния канал). Заради местоположението й, често проблемите, свързани с уринирането, се приписват на мехура. Характерни оплаквания са: чувство за неотложен уринарен позив, парене, слаба струя или невъзможност за уриниране. Всъщност причината за тези неудобства обикновено се оказва доброкачествено увеличената простата. Случва се бавно и постепенно. Ако нормалният й обем е около 30 грама, при нарастването може да достигне двойно и тройно, а при по-усложнение случаи и над 150-200 грама.
Съвременната медицина разработи редица лазерни системи, които решават проблема безкръвно. А лазерният лъч замени необходимостта от скалпел, от хирургически разрези, от шевове. Днес Тулиум 200 вата се възприема за нова ера в лазерната простатна хирургия. Той обединява предимствата на създадените преди него, надгражда ги и затова резултатите му са първокласни. У нас само специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД работят с високата технология.
Тулиум 200 вата - медицинската иновация в лазерната хирургия на простатата, се отличава с:
най-голяма мощност при обработване на жлезата. 200 вата е абсолютният връх в технологично отношение. Възможностите, които предоставя на хирурга, са изключителни: бързина на изпаряването, съкращаване на оперативното време, ускорено възстановяване.
най-висока прецизност при проникване в тъканта - само 0.2 мм. Тулиум 200 вата подава лазерната енергия от ядрото на простатата към капсулата й (външните й граници), а ефектът е сигурност на околните тъкани.
комбинирана енергия, която го прави приложим и за разбиване на камъни в долни уринарни пътища.
Лазерната хирургия на простатата се намесва, когато възможностите за медикаментозно лечение са изчерпани и се препоръчва оперативно лечение. Тя протича при минимална инвазия, под щадяща спинална упойка, напълно безопасно за мъжа. Огромното й постижение е еднодневният болничен престой и възстановяването на нормалното уриниране, дори при поставен постоянен катетър, независимо с каква давност.
През ЮНИ в Лейзър Мед - София, Варна и Стара Загора, ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ е с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА + ТРАНСРЕКТАЛНО УЛТРАЗВУКОВО СКАНИРАНЕ.
За повече информация: 02 4 760 760, 0899 52 11 01, www.lazermed.bg
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД