Зъболекарският съюз ще преговаря за безплатни протези на хората над 65 г.

Зъболекарският съюз ще преговаря за безплатни протези на хората над 65 г. Български зъболекарски съюз ще преговаря за безплатни протези за пенсионерите. Това стана ясно от съобщение на д-р Николай Шарков, изпратено до медиите.
Д-р Шарков бе избран за председател на УС на БЗС. След редовния изборно-отчетен конгрес, който се проведе на 2 и 3 юни в столицата, той обяви, че една от основните му цели е да се срещне с представители на институциите във връзка с казуса, касаещ протезите на гражданите над 65-годишна възраст.
Конгресът на БЗС подкрепя Наредбата за допълнение на Наредба № 2 от 2016 г. за определяне на основния пакет от здравни дейности, гарантиран от бюджета на НЗОК, обнародвана от дата 9. 05 2017 г., Официален раздел/Министерства и други ведомства, защото до тази позитивна промяна задължителното здравно осигуряване бе в дълг към населението над 65-годишна възраст, пише в съобщението на БЗС.
Конгресът на БЗС е упълномощил Комисията за изготвяне и приемане на Националния рамков договор по задължителното здравно осигуряване да продължи преговорите с институциите, от които зависи прилагането на Наредбата.
Д-р Борислав Миланов, досегашен председател на УС на БЗС, ще стане главен секретар, съобщиха по-рано от съюза. Д-р Георги Димов, д-р Светослав Гачев, д-р Донка Станчева-Забуртова, д-р Силвия Димитрова, доц. д-р Тодор Узунов, д-р Валентин Павлов, д-р Тодор Кукуванов, са избрани за заместник-председатели на УС на БЗС.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД