Още 3 двойки от София получиха общинско финансиране за инвитро процедури

Още 3 двойки от София получиха общинско финансиране за инвитро процедуриВсяка година в общинския бюджет се гласуват по 250 000 лв. за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми
Още три двойки получиха одобрение по програмата за финансиране на инвитропроцедури на Столична община. Кандидатите бяха четирима, но едната двойка трябва да попълни комплекта с документи.
От началото на програмата през 2015 г. са кандидатствали общо 48 двойки. Одобрени до момента са 43. Максималната сума, която им се отпуска за финансиране, е 2560 лв.
До момента са родени 5 бебета с финансовата помощ на общинската програма. От тях 4 са момчета и 1 момиче. Първото бебе по програмата е родено  на 24 ноември 2016 г. А последното засега е на 22 февруари т. г.
Във фонда има средства и всички, които имат нужда могат да кандидатстват. Информация за необходимите документи ще получат от сайта на Столична община, за да кандидатстват за финансиране на инвитро процедура. Всяка година в общинския бюджет се гласуват по 250 000 лв. за подпомагане на двойки с репрордуктивни проблеми, коментира общинският съветник Симеон Славчев, който е член на програмния съвет.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД