В болница "Тракия" ще провеждат безплатни прегледи за глаукома

В болница "Тракия" ще провеждат безплатни прегледи за глаукомаПод егидата на Световната глаукомна асоциация, традиционно всяка година през месец март една седмица е посветена за профилактика на глаукома. Световната глаукомна седмица тази година е в периода 12–18 март 2017 г. Екипът на Очно отделение в старозагорската болница "Тракия" ще вземе активно участие в борбата с глаукома с профилактични прегледи, които ще се проведат на 15.03 (сряда) и 16.03 (четвъртък) от 8.30 до 12.30 часа, съобщи  д-р Петя Тодорова. За безплатен преглед можете да се запишете на 14 март (вторник) на телефон 0895582913 от 11 до 13 ч.
Офталмолозите на Болница „Тракия“ ще проведат акция за безплатно измерване на вътреочното налягане на граждани във временен пункт пред сградата на община Стара Загора.
Профилактичните прегледи са подходящи за хора над 40 г., както и за пациенти с вече доказана глаукома и за техните семейства, поради около 10 пъти по-висок риск от развитие на глаукома при родство от първа линия, обясни д-р Валентин Христозов, завеждащ Очно отделение в болница "Тракия".
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД