Служебният премиер иска ревизия на всички търгове

Служебният премиер иска ревизия на всички търговеСлужебният премиер Огнян Герджиков поиска тотална ревизия на всички обществени поръчки в държавата. Това стана, след като бившият министър председател Бойко Борисов му препоръча при предаването на щафетата на "Дондуков" 1 да се направи проверка във всички министерства, "за да спрат спекулациите".
На първото заседание на служебния кабинет Герджиков поиска от министрите си в рамките на две седмици да предоставят аналитични доклади за състоянието на поверените им ведомства, както и конкретни препоръки. Общо шест са сферите в които премиерът иска конкретни действия.
По думите му много важна тема е тази за обществените поръчки, която била част от препоръките в последния доклад на ЕК. "Затова призовавам към безкомпромисен анализ на обществените поръчки", каза той. В същото време Герджиков препоръча много да се внимава и подчерта, че не е за отмяна на всички търгове. "Призовавам всички министри да бъдат много решителни и безкомпромисни, ако се открият нередности", каза още служебният премиер.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД