Световни светила в урологията и инвитрото дават безплатни консултации у нас

Световни светила в урологията и инвитрото дават безплатни консултации у насНа 5 ноември двама висококвалифицирани топ специалисти по лечението на урологични проблеми при мъжа, включително злокачествени заболявания на уринарния тракт и простатната жлеза и по асистирани репродуктивни технологии ще извършват безплатни консултации за български пациенти.
Поканата за гостуването им е отправена от Здравен информационен център „Медикъл Караджа“, които си партнират с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят. В рамките на инициативата се цели да се предостави достъп на българските пациенти до най-съвременните методи, използвани в областта на урологията и репродуктивната медицина.
Гостуващите топ лекари са проф. д-р Фарук Йенджилек и проф д-р Джем Фъчъджъоглу от Университетска болница „Йедитепе“.
Желаещите да се възползват от безплатните консултации в София могат да си запишат час на тел. 0895 770 869 или 0879 977 401.
Проф. д-р Фарук Йенджилек е ръководител на урологичната клиника на Университетска болница „Йедитепе“. Той е от водещите специалисти в света в областта на лапароскопската урология и ендоурологията. Уменията си е придобил в Клиниката Хайлброн към Хайделбергския университет в Германия. Днес е един от най-уважаваните преподаватели в Турция.
В Университетска болница „Йедитепе“ се прилагат най-съвременните техниките на минимално инвазивната хирургия при лечението на пациенти с урологични проблеми, които се нуждаят от оперативна намеса. При този метод се получава увеличение от 10-20 пъти на прицелната област, което позволява прецизни движения и минимална кръвозагуба. Така се постига по-бързо възстановяване и по-кратък престой в болницата
В лечебното заведение се прилага прицелна ултразвукова терапия при пациенти с рак на простатата в 1-2 стадий. Над 95% от пациентите запазват нормална уринарна и еректилна функция, за разлика от класическата операция. Процедурата е напълно безкръвна и безболезнена и обещава трайно излекуване.
В урологичната клиника на болница „Йедитепе“ се прилага и лазерна хирургия при уголемена простата, която е максимално щадяща.
Желаещите да се възползват от безплатните консултации трябва да носят всички налични епикризи и образни изследвания до момента.
Проф д-р Джем Фъчъджъоглу е топ специалисти в областта на инвитрото. Професорът се отличава с богат опит в областта на репродуктивната медицина и АРТ технологиите, придобит в САЩ, Великобритания и Белгия. Автор е на над 200 научни статии и презентации. От 2005 г. е ръководител на Катедрата по акушерство и гинекология към Университета „Йедитепе“ и директор на Центъра за инвитро на болницата.
Проф. д-р Джем Фъчъджъоглу прилага иновативен метод при мъжки фактор на безплодие, при който се използва специален микрочип. Иновативната техника е разработена съвсем наскоро и към момента е въведена само в няколко водещи инвитро клиники в света, сред които е и Университетска болница „Йедитепе“ в съседна Турция.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД