"Томед" ООД - лидер в доставката на медицинска апаратура

"Томед" ООД - лидер в доставката на медицинска апаратура"Томед" ООД е старозагорска фирма с дългогодишен опит в доставката и сервиза на медицинска апаратура за образна диагностика и обща медицинска апаратура и обзавеждане.
"Извършваме доставка и сервиз на дигитални и аналогови рентгенови апарати, компютърни томографи, ангиографи, мобилни апарати, мамографи, PACS мрежи, болнични легла, пациентни монитори, ЕКГ и др. За всички наши системи осигуряваме професионален сервиз с обучени от производителя специалисти. Бъдещите ни планове са свързани с разширяване на портфолиото и дейността ни", казва управителят на "Томед" Антон Тонев.
В момента фирмата е в етап на сертификация по медицински стандарт ISO 13485 за производство на медицинска апаратура за рентгенова диагностика. "Имаме амбиции да се превърнем в пионер в областта на производство и асемблиране на рентгенова апаратура за образна диагностика у нас. Дейност, която преди години е била традиционно силна в България, но към момента не се извършва в частност за рентгенологичната техника. Имаме подкрепата и на контролния ни орган - Агенция Ядрено Регулиране-София, за този амбициозен проект, тъй като те също имат желание за възраждане на традициите на България в тази област. Намеренията ни са да използваме компоненти на най-добрите европейски и световни производители и да представим на вътрешния и външния пазар Български системи, асемблирани тук, в Стара "Томед" ООД - лидер в доставката на медицинска апаратураЗагора и областта. Това би било още един положителен пример за града и областта ни, тъй като такава специфична дейност не се извършва към момента никъде в България на такова ниво, към каквото ние сме устремени. Условията в Стара Загора са отлични за развитието ни и сме убедени, че тук можем да развиваме потенциала си", категорични са от "Томед".
"Работим и по направление за рециклиране на апаратура за образна диагностика за външни фирми от САЩ, които оценят качеството на нашата работа и използват услугите ни успешно. Посещаваме всички медицински форуми и изложения по света и успешно внедряваме модерните методи и практики тук на нашия пазар. Разполагаме със съвременен сервизен център, от който поддържаме и дистанционна техническа поддръжка за системите, които позволяват такова обслужване.
Позиционирането ни в Стара Загора ни позволява бързо достигане до практически всяка точка на България и се стараем да бъдем експедитивни, дори и за по-отдалечени обекти. Работим усилено, въпреки трудностите в системата на здравеопазване, и ще продължаваме да се борим за постоянно повишаване на качеството на медицинската диагностика, защото считаме, че сме част от общата система на здравеопазване", допълват от фирмата.
За контакти: Стара Загора, бул. "Св. Патриарх Евтимий" 80А, тел.: 042/631027; факс: 042600314, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , www.tomed.bg
„Здравна поща“

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД