Съдовите хирурзи на Болница „Тракия“ с награда за иновации в медицината от БЛС

Съдовите хирурзи на Болница „Тракия“ с награда за иновации в медицината от БЛСОтделението по „Съдова и ендоваскуларна хирургия“ на Болница „Тракия“ получи наградата на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз в Стара Загора за „принос в развитието, въвеждането в практиката и прилагането на иновативни медицински техники. Наградата - грамота и почетен знак, беше връчена на ръководителя на отделението, доц.д-р Димитър Петков, дм от председателя на БЛС – Стара Загора, д-р Атанас Бадов, по повод 19 октомври – Ден на българския лекар. Доц. Петков благодари за отличието и подчерта, че успехът е плод на усилията на целия екип на отделението.
За Лекар на годината на национално ниво БЛС – Стара Загора номинира проф.д-р Евгения Христакиева, дм – началник на Клиника по кожни и венерически болести при УМБАЛ „Проф. Ст.Киркович“ – Стара Загора. Наградата „Лекар на регионалната колегия“ получи хирургът д-р Руси Русев, доказал професионализма си с огромни заслуги към развитието на хирургията през годините. Наградата за „Мениджър на годината на здравно заведение“ беше връчена на д-р Неделчо Тотев – специалист по АГ и управител на МБАЛ Чирпан. За дългогодишен принос в развитието на професията отличие получи и д-р Райна Гърдева, специалист по кожни и венерически болести, управител на Кожен диспансер Стара Загора, сега МЦ „Дермагард“.
За принос в развитието на научната медицинска дейност наградата на БЛС получи доц.д-р Боряна Парашкевова, дм от Катедра социална медицина и здравен мениджмънт при Медицинския факултет на Тракийския университет. Призът за млад лекар „Ти си нашето бъдеще“ получи специализантът по кардиология в УМБАЛ „Проф. Ст. Киркович“ д-р Никола Янчев.
На церемонията по връчване на годишните награди и номинации за Лекар на годината присъстваха д-р Славка Йорданова, директор на РЗОК - Стара Загора, д-р Златина Нанева – директор на РЗИ – Стара Загора, доц. д-р Стефан Вълканов и доц. д-р Юлиан Ананиев – зам.декани на Медицинския факултет в Тракийския университет, членове на Регионалната колегия на БЛС.
Вечерта на церемонията по обявяване на националните награди „Лекар на годината“, бяха наградени проф.д-р Евгения Христакиева, дм и доц.д-р Боряна Парашкевова, дм, чиито номинации бяха утвърдени от УС на БЛС в съответните категории, съобщиха от пресцентъра на Болница Тракия.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД