Във ВМА преглеждат безплатно пациенти с акне

Във ВМА преглеждат безплатно пациенти с акнеБезплатни прегледи на пациенти с акне ще извършват дерматолозите от Военномедицинска академия (ВМА). Това съобщават от лечебното заведение, като прегледите са част от националната образователна кампания „Заедно сме в борбата срещу акнето“.
Целта на специалистите от Клиниката по дерматология във ВМА и организаторите на инициативата е да се насърчи и популяризира културата на посещение при дерматолог, като важна стъпка в борбата с проблема.
Прегледите ще се проведат на 12 октомври от 9 до 13 часа, в кабинет 227 в поликлиниката на ВМА. За целта е необходимо предварително записване на тел. 02/ 92 25 809 от 09 до 13 часа, а последният срок е 11 октомври включително.
Консултациите ще се извършват от началника на Клиниката по дерматология д-р Весел Кантарджиев и колегите му - д-р Айлин Шеф, д-р Ирина Шаркова, д-р Валерия Матеева, д-р Стефана Грудева, д-р Златимира Дервенска, уточняват от болницата.
Акнето засяга 90% от тийнейджърите, но само 15% от тях се консултират със специалист дерматолог.
То е социално значим проблем, който освен кожни проявления, може да има и психологични последствия и да повлияе сериозно на начина, по който младите хора възприемат себе си и общуват с околните.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД