ПРОСТАТАТА ТЕ ДЪРЖИ НОН-СТОП В ТОАЛЕТНАТА? ЛАЗЕРНАТА ПРОСТАТНА ХИРУРГИЯ ЩЕ ГО ПРОМЕНИ

ПРОСТАТАТА ТЕ ДЪРЖИ НОН-СТОП В ТОАЛЕТНАТА? ЛАЗЕРНАТА ПРОСТАТНА ХИРУРГИЯ ЩЕ ГО ПРОМЕНИМЦ Лейзър Мед разполага с най-мощната и прецизна лазерна система в света – Тулиум 200 вата, за изпаряване на доброкачествено увеличената простатна жлеза. 3 филиала у нас – София, Варна и Стара Загора.
Увеличена простата е тъждествено на уринарни нарушения.  Само човек, който го е преживял, може да разбере тежестта на проблема. Животът му рязко се променя и започва да цикли между посещенията в тоалетната. Поводите са различни – или прекалено чести позиви, съчетани с краткотрайно уриниране, или нетърпящи отлагане позиви, включително и през нощта, или вяла и затруднена струя.
Първоначално мъжът е изнанадан, а обяснението за случващото му се настъпва едва след консултация с уролог. Обикновено става дума за доброкачествено увеличена простата.
Увеличената простата е прогресивно състояние. Не съществува медикаментозно или хомеопатично лечение, което да може да намали обема на простатната жлеза. С напредването на възрастта той може само да се увеличава и респективно да задълбочава уринарните проблеми. Най-тежката фаза е поставяне на катетър. Ако оплакванията не влошават прекалено качеството на живот, мъжът може да изчака преди да пристъпи към по-радикално лечение, а именно – простатна хирургия.
Лазерната хирургия е най-високият клас в оперативното лечение на простатата. Тя протича безкръвно и безрисково за пациента, под спинална упойка - без да се отнема съзнанието му. Сред съществуващите лазерни системи Тулиум е водеща технология, а най-новата му разработка – Тулиум 200 вата, е без аналог по мощност и прецизност. В България само специалистите на МЦ Лейзър Мед работят с 200-ватов Тулиум лазер. Мощността му позволява простатата да се изпари при съкратено оперативно време и без значение от големината й. А прецизността му от само 0,2 мм проникване в тъканта дава възможност на хирурга да работи в  непосредствена близост до капсулата на жлезата, което гарантира максимално качество на резултата.
Какво да очаквате след намесата на Тулиум 200 вата? Бързо възстановяване, справяне с уринарните смущения, рязко повишаване на качеството на живота. Позивите се нормализират, а струята е мощна и непрекъсваща. Включително и при мъжете, живели преди операцията с катетър.
За лечение с Тулиум лазер в България може да се консултирате в медицински център ЛЕЙЗЪР МЕД в София, Варна и Стара Загора. Провежда се ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ. Включва: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.
тел. 02 4 760 760; моб. 089 952 11 01; www.lazermed.bg
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД