Изгодни пакети с изследвания за детските заведения предлагат лаборатории „Рамус”

Изгодни пакети с изследвания за детските заведения предлагат лаборатории „Рамус”Медико-диагностични лаборатории „Рамус” извършват лабораторни тестове по всички специалности и по договор с НЗОК. Те са съвременно оборудвани с модерна апаратура и консумативи с най-високо качество. Гаранция за това е отличната оценка върху всички контролирани параметри, която СМДЛ „Рамус” ООД получават при участието си във всички системи за външен контрол.
„С гордост може да кажем, че вече дълги години обслужваме нашите пациенти с внимание и прилежност. Държим всеки да получи качествена медицинска помощ в удобно за него място и време. Разполагаме с над 100 филиала за вземане на проби и първична регистрация на пациенти в цялата страна. В Стара Загора „Рамус” има 4 обекта  – от които 3 пункта и една централна лаборатория. Работи се и в партньорство с лекарски практики в града”, казват от „Рамус”.
Всеки спесимен се кодира с индивидуален шифър и се транспортира съгласно изискванията за добра лабораторна практика. Назначените в СМДЛ „Рамус” ООД тестове се изработват в деня на вземане на пробите. Лабораторията осигурява индивидуален достъп до резултати на всеки пациент на своя интернет адрес, както и опция за изпращане на готовия резултат по e-mail, или чрез парола и ID на sms на посочен от пациента телефон. Голяма част от стандартните изследвания са готови и достъпни в деня на вземане на пробата. Правят се домашни посещения при лежащо болни. При извършване на няколко изследвания от тестовете - за обмяна на веществата, щитовидна жлеза и други, се спазва практиката това да е на преференциални цени. Предлагат се и ваучери за различни видове изследвания  в сайтовете Ofertomed  и  Grabo.bg.
Във връзка с кампанията за постъпване на деца в детски ясли и градини „Рамус” пускат изгодни пакети с необходимите изследвания: ПКК с 22 показателя, урина, микробиология и паразитология с Васерман за родителя за 25 лева. При близнаци се плаща само за едното дете”, поясниха от „Рамус”.
В „Рамус” работят над 30 специалисти с висше медицинско образование и признати специалности по клинична лаборатория, микробиология, вирусология, имуно-хематология, клинична патология и медицинска паразитология. Пациентите се приемат от отлично подготвени и опитни лаборанти. Има възможност за безплатна консултация на пациента за избор на подходящи назначения и интерпретация на готовите резултати от лекар със съответна
специалност.
За контакти в Стара Загора: Централна лаборатория  ул. „Кенали” 4, понеделник-петък: 7.30 часа-18.00 часа, GSM; 0882/679857, Пункт - ул. „Цар Иван Шишман”85Б (входът е на ул. „Ген. Столетов” до аптека „Марешки”), понеделник-петък 7.30часа-15.00 часа, GSM 0887/964 513, Пункт - МЦ ПУЛС, ул. „Евлоги Георгиев” 66,ет.1, понеделник-петък: 7.30 часа-14.00 часа, GSM: 0882/ 648447, Пункт -  MЦ ГАЛЕН, ул. „Тодор Стоянович” 52, ет.2, понеделник-петък: 7.30 часа-11.30 часа, GSM: 0886/458822
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД