Лазерната хирургия на простатата има своя утвърден лидер - Тулиум 200 вата

Лазерната хирургия на простатата има своя утвърден лидер - Тулиум 200 ватаСамо в ЛЕЙЗЪР МЕД - с филиали в София, Варна и Стара Загора.

Мъжът и простатата съжителстват безпроблемно повече от ½ век. В много от случаите той даже и не подозира за съществуването на тази малка по обем жлеза в своя организъм. До момента, в който не преживее първите проблеми с уринирането - признак за уголемяване на простатата.
В какво се изразяват? Струята намалява, нощните ставания се увеличават, позивите стават по-чести и нетърпящи отлагане. Ако тези оплаквания са част и от вашето ежедневие, е време да се консултирате с уролог. В МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД – София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ, включващ консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.
Уголемяването на простатата е процес, свързан с остаряването на организма и с индивидуалния здравословен статус на мъжа. В първите етапи състоянието се контролира с медикаменти, с които уринирането се поддържа нормално. При някои мъже обаче обемът нараства 2, 3 и дори 5 пъти над нормата. В тези случаи медикаметозната терапия не може да постигне желания ефект и оперативното лечение е безалтернативно.
Операция на простатата с най-мощния и прецизен в света лазер - Тулиум 200 вата, слага край на проблемите с уринирането. В България само специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД работят с тази еволюционна технология.
200-ватовата мощност в лазерната хирургия означава:
- бързина при премахване на увеличената тъкан на жлезата - енергията, която лазерното влакно подава, е между 33 и 70% по-силна в сравнение с възможностите на другите лазерни системи;
- комфорт за пациента - съкратената продължителност на оперативното време намалява и престоя на мъжа под упойка, което прави интервенцията още по-щадяща;
- качество на резултата - комбинацията от 200 вата мощност и само 0.2 мм прецизност при проникване в тъканта на последната разработка на Тулиум дава възможност на хирурга да вапоризира (изпари) напълно тъканта до капсулата на простатата.
За повече информация: тел. 02 4 760 760, моб. 089 952 11 01, www.lazermed.bg
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД