За трети път за месец нападнаха екип на Спешна помощ в Перник

За трети път за месец нападнаха екип на Спешна помощ в ПерникТрети пореден случай на нападение над екип на Спешна помощ в Перник само в рамките на месец. Този път не забавянето на екипа предизвиква агресията, а тъкмо обратното – благодарение на проявената агресия екипът закъснява за друг адрес, информира Нова телевизия.
Нападнати са и полицаите, отзовали се на сигнала.
Навръх Гергьовден 21-годишният криминално проявен Митко Митков пребива с юмруци шофьора на линейката. Извикал екипа заради рана на главата. 18-годишната приятелка на нападателя пък извадила нож. Когато дошла полиция, момчето се нахвърлило и на униформените.
Митко Митков все още е в ареста, а приятелката му е освободена срещу подписка. Той е криминално проявен, има множество криминални регистрации по хулигански подбуди.
Експертизи ще покажат дали момчето и момичето са били пияни, или дрогирани. Пред адвоката си нападателят твърдял, че не си спомня да е удрял.
В деня, когато пребил шофьора на линейката, Митко бил неадекватен. Предния ден му били успокоително в болницата заради същата рана на главата, заради която потърсил помощ в спешното.
Докато 21-годишният Митко Митков удрял с юмруци шофьора на линейката, а приятелката му размахвала нож, възрастна жена се нуждаела от спешна медицинска помощ. Заради нападението линейката се забавила. Въпреки това внучката на жената не подала жалба, защото се поставила на мястото на лекарите.
Заради поредния трети случай на нападения над лекари в Перник областната управа ще свика среща.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД