Аптекарски бос се кандидатира за президент

Аптекарски бос се кандидатира за президентАптекарският бос Веселин Марешки, който напоследък влезе в бизнеса с горива, ще се кандидатира за президентския пост. Това обяви самият той в предаване по Нова телевизия.
Също както в аптеките си, и в своите бензиностанции бизнесменът поддържа по-ниски от масовите цени. Той отрече понижаването на цените на горивата в неговите бензиностанции във Варна да е част от предизборната му кампания.
Това не е нито лесно, нито евтино. До момента сме инвестирали над 10 млн. лева и много бой сме яли. Никой досега не се е противопоставил на картела. А и аз нищо не печеля от тази реклама, коментира Марешки. Той призова всички свои конкуренти за президентското кресло да отворят по една бензиностанция.
Доставната цена на газта е 60 ст., а в София се продава на почти 90 ст. Това е 50% надценка на бързооборотна стока. Ние в аптеките работим с 5-10%, магазините - до 20%. Нека всички българи го чуят. Ако във Варна ги нямаше нашите бензиностанции, и при нас щеше да е така. Ето това безобразие, ако аз бях президент, нямаше как да се случи. Защото щях да изляза веднага и да кажа: малтретират, мародерстват българския народ, обясни бизнесменът и заяви: Ще защитавам интересите на хората на макс. Като президент мога само да остана в историята и предпочитам да е с нещо добро.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД