НЗОК получи приз на БАИТ за държавна администрация

Българската асоциация за информационни технологииЗа пета поредна година Българската асоциация за информационни технологии (БАИТ) връчи 12 награди в различни категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.
В категория "Държавна администрация" призът на БАИТ е присъден на Националната здравноосигурителна каса, информират от фонда, като уточняват, че за наградата в тази категория са се конкурирали 18 институции.
През миналата година касата реализира проект за преминаване към цялостно електронно отчитане на лечебните заведения - договорни партньори на НЗОК. Проектът е надстройка на Персонализираната информационна система (ПИС) на НЗОК. Системата е собственост на НЗОК и съдържа медицинска информация от 2009 г. Тя е достъпна на адрес: https://pis.nhif.bg, припомнят от касата.
Престижната награда, с която е удостоена институцията, е висока оценка за работата на НЗОК за внедряване на електронното здравеопазване в Република България и стимул за постигане на нови успехи, казват още от там.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД