Към този момент няма условия за подписване на НРД

Към този момент няма условия за подписване на НРДКъм настоящия момент не са налице условия за подписване на НРД. Това бе потвърдено на заседанието на Управителния съвет на лекарския съюз в петък, информират от съсловната организация.
Причините за това са по-малкото средства в извънболничната помощ от 34,624 хил. лв., както и проблеми в болничната помощ, които се крият в текстовете за преразпределение на бюджета на болниците, в някои неизлезли все още нормативни актове, в критериите за сключване на договори, в методиката за прилагане на здравната карта, която още не е готова, отбелязват от БЛС.
От там уточняват, че преговорният процес е отворен до края на другата седмица, когато БЛС свиква Събор, който ще вземе решение за или не подписване на договора.
Управителният съвет е определил и десетимата представители на организацията, които ще подпишат договора, ако делегатите им делегират права за това. Това са председателят на съсловната организация д-р Венцислав Грозев, зам.-председателите проф. Огнян Хаджийски и д-р Галинка Павлова, главният секретар д-р Стоян Борисов, както и членовете на УС проф. Николай Габровски, проф. Борислав Китов, д-р Виктория Чобанова, д-р Иван Маджаров, д-р Снежан Снегаров и председателят на Акредитационния съвет д-р Юлиан Йорданов. За резерви са определени д-р Дафина Тачова и д-р Йоцов.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД