Министър Москов не се притеснявал от политическите атаки срещу него

Министър Москов не се притеснявал от политическите атаки срещу негоСофтуерът за пръстовия идентификатор няма да се прави от турска фирма. Това обяви министърът на здравеопазването д-р Петър Москов по повод информация излязла в интернет издание. Той напомни, че вчера здравната каса излезе с официално съобщение по случая. В него се информира, че документи за обявената от НЗОК обществена поръчка са подали две български фирми. По думите му една е правила софтуера на ДАНС, а другата - пръстовите отпечатъци на народните представители.
Що за наглост, що за болен мозък трябва да си, за да можеш през цялото време да публикуваш неистини и държавата да ходи да се обяснява за това нещо, попита д-р Москов. Той отбеляза, че подобни писания в електронните сайтове са дивотия, а те самите не могат да се нарекат публична среда.
Министърът също така заяви, че ваксините, внесени като дарение от Турция, не са турски, а са френски и отговарят на всички критерии за безопасност. Според него скандалът около тяхната доставка е предизвикан изкуствено от политически и икономически интереси. Атаката е очевидно политическа - вотът на недоверие и т.н. Политическата атака е свързана с доказване на това, че Реформаторският блок не е възможен управленски партньор на ГЕРБ в една дългосрочна коалиция и се очаква прочутото завръщане на ДПС през парадния вход, както каза г-н Местан. А иначе самите инициатори на тази работа, част от тях се поуплашиха, защото осъзнаха, че между тях има и хора с морал, отбеляза той. Д-р Москов добави, че капка по капка се цели невъзможност, нищо в тази държава да не мръдне. Е, ще мръдне, съжалявам, заяви той. Министърът каза, че политическата атака срещу него не го притеснява.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД