Борисов: Проблемът с ваксините е абсолютно изкуствен

Борисов: Проблемът с ваксините е абсолютно изкуственПроблемът с ваксините е абсолютно изкуствен и е абсолютно извън ГЕРБ, заяви премиерът Бойко Борисов по време на Третата политическа академия на Жени - ГЕРБ, която се проведе през уикенда във Велико Търново, предадоха информационните агенции от старата столица. Има някакви внушения отвън, че едва ли не ние го правим това на Москов. Трябва да знаем, че с Москов така сме се сработили, а и от години се познаваме още от Столична община, посочи премиерът и заяви, че за ваксините е говорил с турския премиер преди те да бъдат внесени у нас.
Той увери, че ваксините са били доставени, за да може държавата да има готовност да реагира в екстремната ситуация. Бойко Борисов допълни още, че се доверява на сестра си д-р Красимира Иванова, която е лекар педиатър и е ваксинирала внука си с такава ваксина.
Премиерът също така сподели, че тя му се обадила и е казала, че заради Петър Москов не е станала шеф на общинска болница, защото тогава той е заявил пред Столичния общински съвет, че има конфликт на интереси. Въпреки това обаче д-р Иванова подкрепяла здравният министър.
В изказването си пред форума на Жени - ГЕРБ премиерът призова за пълно присъствие на депутатите от ГЕРБ в пленарна зала при обсъждането и гласуването на бъдещия вот на недоверие на БСП по темата „здравеопазване”.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД