В Бургаската болница започна мащабен ремонт на отделението по реанимация

В Бургаската болница започна мащабен ремонт на отделението по реанимацияЗапочна поетапен ремонт на една от най-големите реанимации у нас – Отделението по анестезиология и интензивно лечение на МБАЛ – Бургас.  
Осем нови легла ще бъдат монтирани в реанимационната зала на едно от крилата, в което обновлението вече тече. Нова вентилационна система, покрив, подови и стенни настилки ще създадат необходимия комфорт за медицинския персонал и пациентите. Средствата за ремонта са от инвестиционната програма на МБАЛ, като идеята на ръководството на лечебното заведение е постепенно да бъде обновено цялото отделение.
Миналата година в него са били инсталирани шест нови поста, както и единна информационна система, която следи показателите на всички болни на интензивно лечение на един монитор. Част от апаратурата е закупена със собствени средства, като по този начин се изпълнява решението на Съвета на директорите на МБАЛ от миналата година за инвестиране на повече от 500 000 лв. в ново оборудване за различни болнични структури.
МБАЛ – Бургас е една от най-натоварените болници в страната. Годишно през нея преминават 35 000 пациенти. Отделението по анестезиология и интензивно лечение е с най-високото – трето ниво на компетентност и всяка година в него годишно се лекуват повече от 3500 болни в тежко състояние, които се нуждаят от специализирана помощ.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД