Европейски проект ще награждава джипита с по 3000 евро

Европейски проект ще награждава джипита с по 3000 евроПроектът ASSET ще награди общопрактикуващи лекари в индивидуални или групови практики, които са изпълнили дейности или интервенции с цел да се подобри реакцията на местните общности или групи от хора за предотвратяване на епидемични взривове от инфекциозни болести като грип, морбили, коклюш.
Също така дейностите могат да бъдат в областта на промоция на имунизациите сред деца и/или възрастни с цел да се подобри превенцията на болести като грип, морбили, коклюш.
Тази година проектът ASSET се фокусира върху инициативи - завършени или продължаващи, които са осъществени през 2014-2015 г. в държавите-членки на ЕС, държавите от Европейското икономическо пространство (Исландия, Лихтенщайн, Норвегия), Израел и Швейцария.
Трима европейски професионалисти в първичната здравна помощ (общопрактикуващи лекари в индивидуални или групови практики) ще бъдат наградени с по €3000.
Проектът обаче поставя условия за какво може и за какво не може да бъде използвана наградата.
Така от там разрешават средствата да се използват за образователни активности като посещение на европейски конференции, свързани с общественото здравеопазване, като ESCAIDE, EUPHA и др.Наградата покрива регистрацията, пътните и квартирните разходи.
Сумата може също така да бъде използвана за посещение на Лятното училище (2016 г.) по проекта ASSET в Рим, като наградата ще покрие пътните и квартирните разходи. Средствата могат да послужат и за престой за 5-10 дни в някоя от партниращите организации по проекта ASSET, както и за други образователни активности, които са свързани с превенция и наука в обществото, посочват от проекта.
Наградата обаче не може да бъде използвана за закупуване на медицинско и електронно оборудване, както и за покриване на разходи без предоставянето на отчетна документация като фактури за регистрация, настаняване и пътни.
Всеки общопрактикуващ лекар в индивидуална или групова практика може да кандидатства за наградата на проекта ASSET, като попълни форма за кандидатстване и я изпрати на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . За да бъде валидна кандидатурата, попълнената форма за кандидатстване трябва да бъде изпратена най-късно до 15 февруари 2016 г.
Всеки може да номинира общопрактикуващ лекар или група от общопрактикуващи лекари, работещи в държавите-членки на ЕС като попълни формата за номинация (“ASSET AWARD nomination form”) и я изпрати на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Номинациите трябва да съдържат детайли за номинирания, за да може консорциумът на проекта ASSET да се свърже директно с кандидата. Крайният срок за номинации е 15 януари 2016 г.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД