Старозагорският шеф на лекарската колегия д-р Георги Бакоев получи награда от БЛС

д-р Георги БакоевДиректорът на УМБАЛ „Св. Иван Рилски” д-р Мариета Райкова бе избрана от БЛС за мениджър на годината. Призът й бе връчен на официална церемония в събота вечерта по време на провелия се 64-ти Събор на съсловната организация.
По време на церемонията за лекар на годината бе избрана д-р Филиз Абидин-Ахмед от ЦСМП в Кърджали.
Награди получиха и четирима млади лекари. По предложение на Регионална колегия Плевен тази година бе учреден приз „Ти си нашето бъдеще”. И четиримата наградени младежи са лекари от Плевен. Това са д-р Паулина Владова, д-р Кирил Недялков, д-р Евгений Карастоянов и д-р Добромир Нгуен.
В категорията „Принос в развитието на спешната помощ” награда получи директорът на „Пирогов” проф. Стоян Миланов. Призът му е връчен заради написването на Стратегията за спешна помощ.
Директорът на Изпълнителната агенция по трансплантации д-р Марияна Симеонова бе наградена в категорията „За принос в развитието на трансплантологията в България”.
Трима лекари получиха признание в категорията „За особен принос в развитието на дейността и утвърждаване на авторитета на БЛС”. Това са д-р Марияна Кирилова от РК Велико Търново, д-р Георги Кръстев - председател на РК Пловдив и д-р Георги Бакоев - председател на РК Стара Загора.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД