Столична клиника подарява безплатни ин витро процедури, представя детска книжка на 27 септември

Столична клиника подарява безплатни ин витро процедури, представя детска книжка на 27 септемвриДве семейства, избрани с томбола, ще получат подарък безплатни ин витро процедури по повод 20 години от създаването на Ин витро акушеро-гинекологичен център „Димитров” в София. Томболата ще се тегли с помощта на двете партньорски организации „Искам бебе” и „Зачатие”, като желаещите трябва да отговарят на няколко критерии, посочени в сайта на лечебното заведение.

Декларации за участие могат да подават от 1 октомври до 30 ноември на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , съобщават от клиниката.
На тържеството за рождения ден на клиниката ще бъде представена и книжка с „Приказки с щастлив край”. На страниците й са разказани истинските истории на десетки жени за борбата им с безплодието.
Илюстрациите в нея пък са на дечицата и са на тема „Моето семейство”.
Премиерата на книжката ще бъде на 27 септември от 14.00 часа в спортен комплекс „Дема” в София.
Създаделят на ин витро клиниката д-р Йосиф Димитров се занимава с репродуктивна медицина от 1986 година и е участник в екипа, създал първото в България бебе в епруветка.
С негова помощ на бял свят за тези 20 години са дошли близо 1500 бебета, заченати с различни методи от репродуктивната медицина.

Здравна Поща

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД