Днес стартира приемът на документи за 5 специалности в Медицинския университет във Варна

Днес стартира приемът на документи за 5 специалности в Медицинския университет във ВарнаОт днес - 23 септември започва приемът на документи за специалностите „Здравен мениджмънт" (след „бакалавър" или „магистър" по друга специалност), „Обществено здравеопазване", „Фармацевтичен мениджмънт", „Опазване и контрол на общественото здраве" и „Рехабилитация, морелечение, уелнес и спа" –образователно-квалификационна степен „магистър". Крайният срок за подаване на документите е 7 октомври 2015 г.
Онлайн подаването е опция, от която можете да се възползвате в удобно за вас време. Документи за кандидатстване могат да се подадат чрез сайта на МУ-Варна www.mu-varna.bg или на място в Медицински университет – Варна на ул. „Марин Дринов" 55 – книжарница „МУ-Варна", която се намира на входа на Спортния комплекс. Приемното време е от 9:00 до 12:00 и от 13:00 до 16:30 ч. (почивни дни – събота и неделя).
За удобство и улеснение на всички кандидат-студенти в МУ-Варна закупуването и подаването на комплекта с документи за кандидатстване, както и ползването на копирни услуги, става на едно място. Стойността на комплекта с документи е 5лв.
Необходимо е преди подаване на документите да посетите най-близкия и удобен за Вас банков клон и да заплатите таксата за кандидатстване – по 40 лв. за всяка избрана специалност.
Здравна Поща

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД