Ексшеф на здравната каса е кандидат за кмет на Лом

Ексшеф на здравната каса е кандидат за кмет на ЛомД-р Пламен Цеков е кандидатът на политическа партия „Движение 21“ за кмет на община Лом. Това съобщават от партията на Татяна Дончева днес.
Д-р Цеков е един от най-опитните кандидати в листите на „Движение 21“ за предстоящите местни избори, се посочва в съобщението. Бил е народен представител в 41-вото НС. Заемал е поста управител на Националната здравноосигурителна каса и на МБАЛ-Лом ЕООД. В момента е консултант мениджър на МБАЛ „Свети  Георги – Лом“ и управител на МБАЛ „Стойчо Христов“,  гр. Севлиево.
Д-р Цеков подчертава, че „Движение 21 му дава пълна свобода да взима самостоятелни решения, което е сред основните причини да се съгласи да се кандидатира за кмет на Лом от името на партията, отбелязват още от „Движение 21“.
Пламен Цеков управляваше здравната каса по време на първия мандат на ГЕРБ. Преди това като депутат от партията и председател на здравната комисия той се прочу с поправка в закона за наркотиците, която позволи реклама с изображения на марихуана. Поправката бе изненадващо обнародвана в Държавен вестник, след като бе отхвърлена от парламента.
Д-р Цеков бе освободен от поста шеф на касата почти веднага след като кабинетът „Орешарски“ встъпи в длъжност.
Той напусна ГЕРБ наскоро след скандали между централното ръководство на партията и местната структура в Лом заради листите за местните избори.

„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД