Семинар за здравно поведение на пътешественици организират в София

  Семинар за здравно поведение на пътешественици организират в СофияПо закона на Мърфи неприятните изненади сполетяват най-често по време на път и когато не сме достатъчно подготвени да ги посрещем. Ето защо, преди да тръгнем нанякъде, е жизненонеобходимо да знаем как да се погрижим за себе си в случай на инцидент.
Независимо дали става дума за ужилване от пчела или физическо нараняване, добрата и свовременна реакция може да ни спести много тревоги, докато намерим квалифицирана помощ в непозната обстановка.
В тази връзка от Центъра за здраве и образование „Едикта“ организират тематичен курс на вниманието на всички, които пътуват за удоволствие, често са в командировка у нас и извън страната, родителите, които ще изпратят децата да учат далеч от дома или пък младите, които планират да живеят самостоятелно.
Организираторите си поставят целта да научат всички участници да познават и разбират тялото си добре, предлагайки им палитра от възможни методи и средства, с които да си помогнат.
Те ще поговорят основно за хомеопатия и други подходи от интегративното познание за човека, с желанието този еднодневен семинар да спести на доброволците нерви, време и средства, за да имат те повече ресурс за съществените неща в живота.
Събитието ще се състои на 3 септември в столицата от 10 до 17 ч., с включена кафе-пауза и почивки, в офиса на Центъра за здраве и образование „Едикта” на улица Иларион Макариополски № 2.
Лектори на семинара ще бъдат д-р Дора Пачова и Мария Джонгова. Запитвания към тях могат да се пращат и по електронна поща до края на месеца.
Таксата за участие е 60 лв. на човек. За тези, които доведат приятел, тя ще е с 10 лв. по-евтина.
Възможни са и цени по договаряне за организирани групи от над 5 души.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД