Национална лятна АНТИСПИН кампания стартира на 3 август

Национална лятна АНТИСПИН кампания стартира на 3 августЗа дванадесета поредна година Програма "Превенция и контрол на ХИВ/СПИН”,  финансирана от Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария,  стартира Национална лятна АНТИСПИН кампания на 3 август. Тя ще продължи до 13 септември.
Посланието е "Да запазим посоката, да продължим пътя“. Министерството на здравеопазването предостави бързи тестове за ХИВ на Регионалните здравни иснпекции и неправителствените организации, работещи с уязвими групи, за да извършват дейности по безплатно и анонимно консултиране и изследване за ХИВ по време на кампанията.
РЗИ Стара Загора започна безплатното изследване и консултиране за ХИВ още през юли месец. Мобилните кабинети и медицинските екипи на инспекцията за безплатно и анонимно изследване за ХИВ ще продължат да работят по график и през август.
На 3 август от 10 до 12 часа безплатни изследвания за ХИВ ще се правят  в МБАЛ Чирпан, а на 5 август в същите часове  в МБАЛ  Казанлък.
На 8 август от 10 до 14 часа тестове за ХИВ ще има в комплекс "Плажа” в Стара Загора и в хотел "Зорница” в Казанлък. На 11 август от 10 до 12 за ХИВ ще изследват безплатно и в МБАЛ Раднево, а на следващия ден " 12 август в парк "5 октомври” в Стара Загора. На 16 август от 10 до 14 часа тестовете ще са в комплекс "Терма” в село Ягода, а на 18 август " от 10 до 12 часа в МБАЛ " Гълъбово.
На 22 август анонимно и безплатно ще изследват за ХИВ в комплекс „Овощник” от 10 до 14 часа и в АРТ комплекс  Стара Загора. На 29 август изследванията са от 10 до 14 часа пак  в почивна станция Мини Марица изток” на Старозагорските минерални бани. В началото септември за ХИВ могат да се тестват в Мъглиж  ще има медицински екипи в центъра и в ромската махала. Също през септември  - на 4-5 септември, ще има медицински екипи, които ще изследват желаещите безплатно в ромските махали в Гурково и Николаево.
"Здравна Поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД