Във Велико Търново започват обучение на акушерки и медсестри

Във Велико Търново започват обучение на акушерки и медсестриОт учебната 2015/2016 година в град Велико Търново се разкрива Филиал на Медицински университет – Варна с прием на 20 акушерки и 20 медицински сестри. Решението на Народното събрание за това бе обнародвано в Държавен вестник вчера, 14 юли 2015 г.
Кандидатите за специалностите ще могат да подават документите си за кандидатстване както онлайн от 30 юли до 8 август вкл. през страницата на университета, така и на място във Филиала от 4 до 8 август
вкл.,  откъдето ще могат да закупят кандидатстудентския комплект документи.
На 12 август в сградата на Филиала ще се състои приемният изпит - тест по биология.
За всички кандидати, които имат нужда от допълнителна подготовка за предстоящия изпит, на 1 и 2 август от 8.30 часа в сградата на Филиала, Медицински университет - Варна организира кандидатстудентски подготвителен курс по биология. До края на юли на тел.: 0888/622 868 всеки, който желае, ще може да се запише за курса.
Таксите ще бъдат съответно 80 лв. - за подготвителния курс, 60 лв. - за приемния изпит и 5 лв. - за подаването на документи (ако е онлайн), като задължително условие е сумите да бъдат преведени от името на кандидат-студента и/или в платежното нареждане да фигурират трите му имена и ЕГН.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД