Бившият директор на Хасковската болница оглави „Св. Ана” в София

Бившият директор на Хасковската болница оглави „Св. Ана” в СофияБившият директор на хасковската болница д-р Славчо Близнаков оглавява университетската „Св. Анна“ в София. Това потвърдиха от здравното министерство. Д-р Близнаков вече има сключен договор за управление на лечебното заведение, уточниха от там. Той встъпва официално в длъжност след вписването на промяната в Търговския регистър.
Сменен е и целият директорски борд на столичната университетска болница „Св. Анна”. Това съобщи д-р Николай Добрев, директор „Медицинска дейност“ в лечебното заведение, цитиран от БНР. Новите членове на борда ще са трима, вместо досегашните пет. Бордът включва доц. Божидар Финков, д-р Стефан Ковачев, който е хирург от „Света Анна“ и д-р Славчо Близнаков.
Досегашният директор на лечебното заведение д-р Димитър Димитров бе освободен в петък от Общото събрание на акционерите на болницата, след почти две десетилетия на поста.
Хасковската многопрофилна болница от своя страна също е с нов директор от май месец. Това е Мариян Запрянов, който беше заместник на д-р Близнаков.
„Здравна поща”, i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД