Българска болница участва в Световна конференция по хирургия на херниите

Българска болница участва в Световна конференция по хирургия на херниитеБългарска болница взе участие в Първата Световна конференция по хирургия на херниите на предната коремна стена в Милано. Д-р Росен Тушев, завеждащ хирургичното отделение на МБАЛ „Вита” и д-р Ивайло Петков, хирург, участваха в световния форум. Двамата хирурзи бяха единствените български представители на събитието.
Целта на конференцията бе да се осъществи обмен на опит от страна на различни експерти-хирурзи от 5 континента в съвременното оперативно лечение на херниите на предната коремна стена.
Хирургичният екип на болница „Вита” представи пред колеги-хирурзи от цял свят успешно разрешен случай от своята оперативна практика на тема: „Чревна обструкция като усложнение след лапароскопска ТАРР пластика”.
Като член на Европейската Херния Асоциация, знам колко е полезен обменът на опит между колеги-хирурзи и колко е важно за един уважаващ себе си специалист непрестанно да усъвършенства уменията си, за да е сигурен, че ще предложи възможно най-доброто лечение на своите пациенти. По време на Конференцията в Милано се срещнахме с колеги с дългогодишен опит от различни държави, гледахме операции в реално време, извършвани от водещи хирурзи в сферата на херния лечението. Бях щастлив да установя, че методите и нивото на лечение, които предлагаме в България, не отстъпват на съвременната международна практика, каза д-р Тушев.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД