За 49-и път откриват Булмедика/Булдентал

За 49-и път откриват Булмедика/БулденталТази година за 49-и път специализираната изложба Булмедика/Булдентал ще срещне професионалистите, които ще могат да открият актуална информация, да се запознаят с новостите в хуманната и денталната медицина. Това ще се случи от 13 до 15 май в Интер Експо Център – София.
Булмедика/Булдентал вече близо 50 години продължава да бъде ефективен партньор на модерното здравеопазване. През последните години изложбата доказа своя авторитет и мястото си сред специализираните медицински форуми в Югоизточна Европа.
През 2014 г. в нея участваха над 170 директни изложители от 16 страни, като над 90% от тях са заявили, че планират да участват и тази година. Миналата година над 900 компании от 48 държави представиха най-новите достижения в хуманитарната и денталната медицина, а събитието беше посетено от близо 13 хил. души. Идеята е всяка година комуникацията между практикуващите лекари и специалистите в областта на медицинското оборудване да става все по-добра.
През 2014 г. изложението показа 120 нови продукта. Сред тях бяха ергономично оборудване, системи за отдалечено асистиране на възрастни и хора с увреждания,  3D и панорамни апарати, CAD/CAM дигитални системи за денталния пазар, нови фамилии импланти, успешно прилагани средства и техники на лечение.
И тази година изложението ще покаже най-доброто от практиката, най-новите технологии за работата на лекари и дентални специалисти. Това ще помогне на участниците да направят полезни делови контакти, а медиците ще получат уникален достъп до новостите и тенденциите.
За трети пореден път ще продължи инициативата част от посетителите медици да спечелят ваучери за покупка на медицинска и дентална техника и материали от фирми участници. През миналата година бяха връчени седем ваучера по 2000 лева, като целта е специалистите да купят техниката, която им е необходима, за да направят своята работа по-ефективна.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД