Д-р Даниела Дариткова е новият председател на парламентарната здравна комисия

Д-р Даниела Дариткова е новият председател на парламентарната здравна комисияПарламентът одобри предложението на парламентарната група на ГЕРБ за нов председател на парламентарната здравна комисия. 153-ма народни представители подкрепиха кандидатурата на д-р Даниела Дариткова, 1 гласува „против”, а седем се въздържаха.
Д-р Дариткова оглавява здравната комисия в парламента за втори път. Тя бе начело на комисията по време на първия кабинет „Борисов”, когато на поста се смениха трима депутати от ГЕРБ: Лъчезар Иванов, който бе принуден да напусне след скандал, Десислава Атанасова, която напусна поста за да оглави здравното министерство, и самата д-р Дариткова.
Решено бе също така зам.- председателското място, което до момента заемеше д-р Дариткова, да бъде поето от депутата от ГЕРБ д-р Кирил Добрев. На мястото на напусналия Народното събрание ген. Стоян Тонев в здравната комисия влиза д-р Вяра Церовска от ГЕРБ.
Тя е лекар по професия и бивш директор на болницата в Перник. До момента е била член на парламентарната комисия по външна политика.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД