Три четвърти от работодателите предлагат допълнително здравно осигуряване

Три четвърти от работодателите предлагат допълнително здравно осигуряванеТри четвърти от работодателите в България предлагат на своите служители допълнително здравно осигуряване. Това показва проучване на Аон България. Изследвани са предпочитанията на работещите към допълнителните социални придобивки, които им се предоставят от техните работодатели. Оказва се, че 44% от служителите, които получават придобивки, не са доволни от тях, защото те не посрещат нуждите им. От друга страна, 56% смятат, че придобивките отговарят на потребностите им.
По отношение на допълнителното здравно осигуряване най-предпочитаните от работещите пакети са тези, които сключват стоматологична помощ и разходи за диоптрични стъкла и очила.
Допълнителното здравно осигуряване е и най-желаната социална придобивка, сочи изследването. На второ място в предпочитанията се нареждат ваучерите за спорт и спа процедури, които набират все по-голяма популярност. Допълнителните дни платен годишен отпуск традиционно са добър и предпочитан стимул от служителите, следван непосредствено от осигурен транспорт до работното място. Допълнителните бонуси за добре свършена работа също се приветстват от служителите.
Оказва се, че комуникацията със служителите влияе на оценката на придобивките – някои служители не са наясно какво точно получават и как да се възползват от дадена придобивка.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД