Картини за 20 000 лв. закупила Карлуковската психиатрия

Картини за 20 000 лв. закупила Карлуковската психиатрия20 хил. лева за 60 картини в Карлуково – това е част от подобряване на материалната база на болницата, заяви шефът на популярната болница д-р Кунка Никифорова пред Нова телевизия.
Според нея произведенията, заедно с рисувани картини от пациенти на болницата, се разполагат в определени стаи. На въпрос дали друго отделение, което е в плачевно състояние, трябва да се ремонтира първо, Никифорова отвърна, че вече са взети мерки за смяна на дограма, но сега било влажно и се чакал по-добър сезон. Забавянето станало, защото болницата спечелила проект по фонд „Козлодуй” за енергийна ефективност и оттам дошло всъщност закъснението.
Оказва се обаче, че много от картините са в административните части на болницата. Виждат ли ги там пациентите - да, отвърна шефът на Карлуково. Но има и помещения дори без врати, в които има картини.
Болницата в Карлуково има 400 хил. лева задължения, заяви д-р Никифорова. И призна, че не е уместно да се купуват картини, но като било планирано, ситуацията била друга. Тук човек си задава въпроса кои са болните и кои са здравите психически, каза водещият Виктор Николев.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД