Парамедици получиха дипломи от БЧК

Парамедици получиха дипломи от БЧКДнес парамедиците, завършили успешно третата степен на професионална квалификация в курсовете на БЧК, получиха свидетелствата си от председателя на организацията Христо Григоров. За това информират от пресцентъра на Българския червен кръст.
Радвам се на вашия успех и вярвам, че ще можете с придобитите знания и опит да помагате да се спасява човешки живот. На много места по света парамедиците са в основата на системата за спешна помощ. Това е и нашата цел – да подпомогнем държавата в усилията й да оптимизира спешната помощ у нас“, каза при връчване на дипломите председателят на БЧК Христо Григоров.
Удостоверения за завършен курс по първа долекарска помощ, организиран във връзка с проект „Активна грижа“, получиха и таксиметрови шофьори. Проектът има за цел да подпомага дейностите на държавата в областта на първата долекарска и медицинска помощ чрез действия на медицински екипи по европейски модел и да осигури бързо и навременно оказване на специализирана медицинска помощ при инциденти и злополуки.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД