МЗ категорично против връщане на пушенето на закрито

МЗ категорично против връщане на пушенето на закритоКатегорично няма да подкрепим промяна в закона за тютюнопушенето. Това заяви здравният министър Петър Москов. По думите му трябва да се проследи процеса, доколко са ефективни сегашните мерки срещу тютюнопушенето и как се отразяват те най-вече върху подрастващите и младите хора.
Не трябва да търсим по-тежки рестрикции или полицейщина в това отношение, а да се насочим към модерна цялостна кампания сред младите, която да бъде достъпна, ясна и разбираема, каза още Москов.
По отношение на финансовото състояния на болниците в страната, Москов увери, че няма да има апокалипсис в тях.
През тази година всяка болница ще разполага със същите финанси като през 2014 г., което ще им осигури нужната стабилност, информира Дарик радио.
Няма шанс да отпадне забраната за пушене на обществени места. Това показваше анкетата на национален ежедневник атпреди няколко дни. Спорният въпрос бе върнат на дневен ред от депутата от БСП Атанас Зафиров, който призова за либерализиране на режима. Предложение за промяна в този дух внесе и "Атака". Групата на Волен Сидеров предлага да се върне старото положение с обособени места за пушачи в заведенията. В подкрепа на туристическия бранш се обявиха и от Патриотичния фронт.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД