МБАЛ „Св. Иван Рилски“ стана Болница „ТРАКИЯ“

МБАЛ „Св. Иван Рилски“ стана Болница „ТРАКИЯ“От 27 октомври старозагорската болница МБАЛ „Св. Иван Рилски“ е с ново име – Болница „ТРАКИЯ“. Двете сгради на медицинската институция, намиращи се в центъра на града и в парк „Аязмото“, предлагат същите услуги и лечение както досега, но вече под различно име.
„Болница „ТРАКИЯ“ е название, чрез което се стремим да обвържем болницата с географския регион Тракия, в който е разположена. Новото и леснозапомнящо се име ще бъде по-разпознаваемо за всички наши пациенти, включително чуждите граждани, търсещи високотехнологично лечение в България.
Името ще се ползва по-успешно и при международно сътрудничество с други медицински институции извън страната. Името е единствената промяна, която правим, а високо-квалифицираните ни специалисти продължават да работят с професионализъм и желание за здравето на пациентите ни”, заявява Иван Колев, представител на инвеститора „Металик“ АД.
Болница „ТРАКИЯ“-Стара Загора е една от най-големите и модерни болници в България, оборудвана с високотехнологична медицинска техника от последно поколение. В здравното заведение работят едни от най-квалифицираните специалисти в страната в областта на хирургията, кардиологията, гинекологията, урологията, неврологията, ортопедията, физиотерапията, акушерството, гастроентерологията, очните и УНГ-болести, детските болести, образната диагностика и др.
Болница „ТРАКИЯ“ е разположена в две сгради. Първата сграда е открита през февруари 2009 г. и се намира в централната градска част на Стара Загора. Втората сграда е открита през април 2014 г. и е позиционирана над стадион „Берое“ до покрития с борови гори парк „Аязмото“.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД