Младежи излизат с послания против трафика на хора

Младежи излизат с послания против трафика на хораПо повод 18 октомври - Европейския ден за борба с трафика на хора, източно от НГПИД ,,Акад. Дечко Узунов“ в Казанлък, на открито, ще бъде проведена мащабна младежка инициатива, част от кампания, провеждана паралелно в Англия и България. Инициативата е подкрепена от Община Казанлък. Тя включва младежки дейности, които ще се провеждат на открито и ще носят послания към младежите за предпазване от опасностите, свързани с трафика на хора.
Инициативата стартира в 12 ч. на обяд на 18 октомври, събота, с различни спортни и занимателни дейности - въздушна йога, демонстрации на велосипедисти, слаклайн - лента за ходене, арт зона, въжена градина, пой, хек, оригами, загадки, приключения, инфоточки и всякакви други младежки хобита, практикуващи се на открито. В края на деня - от 20 ч., ще се организира ,,хамачено кино“ на открито, на което ще се прожектира филмът ,,Трябва да съм луда“, режисиран от Румен Сомов.
Поканени са всички младежи, които искат да прекарат съботния ден приятно и полезно, да практикуват различни видове спорт и да изгледат един поучителен филм, специално подбран за 18 октомври - Световен ден за борба с трафика на хора.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД