Зам.-министър стана председател на надзора на НЗОК

Кирил АнаниевПромени в Надзорния съвет на здравната каса, наложени от смяната на правителството, направи служебният Министерски съвет на днешното си заседание.
Като представители на държавата в надзора на осигурителната институция са освободени бившите зам.-министри на здравеопазването и на финансите д-р Бойко Пенков и Людмила Петкова. В Надзорния съвет влизат д-р Мариана Василева, директор на дирекция „Международни проекти и специализирани донорски програми“ в здравното министерство, и зам.-министъра на финансите Кирил Ананиев, който е определен и за председател на надзора.
С друго решение на правителството зам.-министърът на здравеопазването Лидия Нейчева беше определена за представител на МЗ и председател на Комисията по прозрачност. Решението ще позволи на Комисията да продължи нормално работата си. Поради освобождаването на всички заместник-министри от премиера Пламен Орешарски преди встъпването в длъжност на служебното правителство, в момента тя няма кворум за вземане на решения, поясниха от правителствената пресслужба.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД