На 29 юли решават актуализацията на бюджета на НЗОК

На 29 юли решават актуализацията на бюджета на НЗОКИдния вторник, 29-и юли, Народното събрание ще проведе извънредно заседание с две точки в дневния си ред – актуализация на бюджета на НЗОК и актуализация на държавния бюджет.
Предложението за това бе направено от Йордан Цонев от ДПС. Веднага след това Мая Манолова излезе на трибуната, заяви, че Коалиция за България е против актуализация на държавния бюджет и обвини президента, ГЕРБ и ДПС, че действат в сговор за промяна на държавните финанси.
Тя поиска поименна проверка на депутатите, след което цялата лява половина на залата събра папките си и напусна. (Според правилника на Народното събрание, проверката трябваше да се извърши преди народните избраници да гласуват предложението на Цонев, б.р.) Така в залата останаха само депутатите от ДПС и ГЕРБ, чийто брой обаче се оказа напълно достатъчен за запазване кворума на заседанието.
Предложението на Йордан Цонев бе прието от тях със 114 гласа „за“ и един „против“.
Единната позиция на ДПС и ГЕРБ по двете точки стана ясна след изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който след редица провали на парламентарни заседания демонстрира диалогичност и обясни на колегите си от Коалиция за България, че партията му вече е съгласна държавният бюджет да се актуализира в рамките, предложени от тяхното правителство.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД