Областният управител на Стара Загора и клуб "Младен здравен експерт" обсъдиха съвместни инициативи

Областният управител на Стара Загора и клуб "Младен здравен експерт" обсъдиха съвместни инициативиПо повод Международния ден за борба с наркоманиите и наркотрафика - 26 юни, областният управител Живка Аладжова се срещна с членове на клуб „Млад здравен експерт” от СОУ „Васил Левски” и с техния ръководител Мариана Иванова.
Това е един от най-сериозните проблеми на съвременното ни общество. Милиони семейства по целия свят са засегнати по един или друг начин от този бич, с който нито може да се свикне, нито може да бъде приет по някакъв начин.
Крачката в тази в много случаи фатална посока е лесна, ако няма какво в обкръжаващата те среда да те спре - родители, приятели, учители. Справянето с проблема изисква много воля и много силна подкрепа - не само лична, но и обществена, каза Аладжова пред Габриела Колева, Нелли Дойкова и Севил Вахид. Трите са в 11 клас и повече от 2 години са част от младежкия здравен клуб към РЗИ-Стара Загора. Техният учител г-жа Иванова сподели, че момичетата от СОУ „Васил Левски”, както и останалите членове на клуба от още 8 старозагорски училища, са изключително амбициозни. С ентусиазъм и отговорност се включват във всички събития, организирани или подкрепени от РЗИ.
Живка Аладжова обсъди с младите здравни експерти възможности за осъществяването на съвместни идеи както през лятото, така и в първите дни на новата учебна година.
"Здравна поща", източник: пресцентър на областна администрация Стара Загора

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД