Ученици се надпреварват в мултимедиен конкурс срещу дрогата

Ученици се надпреварват в мултимедиен конкурс срещу дрогатаГимназистите Реза Мусави от Пловдив и Христина Колева от Чирпан са победители в старозагорския общински конкурс за изготвяне на мултимедийни продукти срещу дрогата.
Десетокласникът Реза Мусави е победител в раздел „Презентация” за авторска разработка на тема „Психоактивните вещества - илюзии, страдание, престъпност“. На второ и трето място в същия раздел се класираха старозагорците Кристофър Сохен, деветокласник от ПГ по електроника „Джон Атанасов”, и Александър Аврамов от VII клас на ПМГ „Гео Милев”.
Поощрителна награда за ясно изразена позиция, оригинална и убедителна визия беше присъдена и на Васил Стефанов от ХI клас на СОУ „Христо Смирненски” в Стара Загора.
Общо 23 ученици на възраст от 14 до 17 години от Стара Загора, Чирпан, Гълъбово, Пловдив и двама студенти в І курс, специалност „Право” от Русенския университет, представиха 17 презентации и 4 видеоклипа, които се състезаваха за три награди във всяка категория на конкурса.
В раздела „Видеоклип” на първо място беше класирана Христина Колева от Чирпан. Второто място си поделиха старозагорците Десилена Чанкова и Манчо Манев, ученици от ГПЧЕ „Ромен Ролан”, Стара Загора, а трети е Реза Мусави от Пловдив.
Освен убедителна, достоверна информация и личностна позиция, представените разработки трябваше да съдържат творчески подход и оригинална концепция, да имат естетическа визия и да са издържани езиково. Вчера в Община Стара Загора се състоя публичното им представяне от конкурса. Участниците бяха оценени от жури с председател зам.-кметът Иванка Сотирова, председател на Общинския съвет по наркотични вещества.
На всички участници бяха връчени грамоти за участие. Наградите за победителите са във вид на ваучери за магазин „Техномаркет“ на обща стойност 620.00 лв.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД