Дариха инвалидни колички за 4 клиники в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович"

Д-р Цветослав Петров (вляво), старша сестра Красимира Славинска, д-р Таньо Кавръков и Мария Котомирова, управител на център, предлагащ продуктите на фирмата в Стара ЗагораДнес немската фирма Ottobock дари висок клас рингови инвалидни колички на клиниките по хирургия, неврохирургия, съдова хирургия и ортопедия на старозагорската УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович".
Фирмата прави подобни дарения на всички големи областни болници в България. Това е част от собствената й социална политика за подпомагане на болничните заведения по отношение повишаване на качеството на обслужване на пациентите и облекчаване труда на медицинския персонал. Подбрали сме клиники, чиито пациентите са и наши клиенти. Това е допълнителна грижа и за тях, както и възможност те да се възползват от високото качество на предлаганите от Ottobock продукти, обясни за"Здравна поща" д-р Цветослав Петров, търговски представител на фирмата.
Дарението за съдова хирургия прие д-р Таньо Кавръков, завеждащ отделението.
Ottobock произвежда също висококачествени протези, ортези, работи в сферата на невростимулацията. Невростимулация се прилага вече в Германия и Англия - чип се имплантира подкожно при хора с парези в съответната зона и той подава импулси, които подпомагат оздравителния процес.
"Здравна поща", Живка КЕХАЙОВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД