Безплатни прегледи в Очна клиника „Трошев“ по случай петия рожден ден

Безплатни прегледи в Очна клиника „Трошев“ по случай петия рожден денПрез месец юли очна клиника „Трошев“ навършва 5 години от своето създаване. По този повод клиниката организира редица прояви в подкрепа на местната общност.
Инициативите стартират с внимание към най-малките - профилактика на детско зрение в ранна възраст. На 24 и 25 юни в детска градина „Пролет“ в Стара Загора ще се извършат безплатни профилактични прегледи за „мързеливо око“ на децата, посещаващи градината.
През следващите месеци клиниката ще се включи активно и в борбата с катаракта или т.нар. старческо перде. Безплатни профилактични прегледи за катаракта ще се извършат в периода 1 юли - 10 юли по определен график само с предварително запазен час. По повод петата си годишнина очната клиника предвижда още да подари и пет безплатни вътреочни лещи за лечение на катаракта за пациенти, прегледали се в периода 25 юни до 10 юли.
На 11 юли от 16 ч. пред очна клиника „Трошев“, екипът и приятели ще отбележат символично годишнината със специално организирана изненада за старозагорци.
Ръководството на Очна клиника “Трошев” вярва, че изграждането и поддържането на здрави общество е споделена отговорност и се е ангажирало да допринася чрез допълнителна доброволна дейност в полза на местната общност.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД