БЧК пусна кратък номер за пострадалите от наводненията

БЧК пусна кратък номер за пострадалите от наводнениятаБЧК подпомага пострадалите от наводненията в страната с откриване на банкова сметка за набиране на финансова помощ. Активиран е и краткият номер 1466.
Българският Червен кръст следи с тревога ситуацията в наводнените територии на страната и изразява своята солидарност с пострадалото население, се казва в прессъобщение на организацията.
Червенокръстките екипи работят съвместно с органите и формированията на МВР-ГДПБЗН за подпомагане на изпадналите в беда хора и за отстраняване на последствията от бедствието.
БЧК вече предоставя на пострадалите във Варна питейна вода, подкрепителни напитки, храна и артикули от първа необходимост от бедствения си резерв.
Бедствените складове са отворени и има готовност на нуждаещите се да се предоставят одеяла, походни легла, спално бельо, възглавници и други материали от първа необходимост.
Българският Червен кръст открива специална банкова сметка:
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
BG64UNCR76301078660913
UNCRBGSF
(За пострадалите от наводненията в страната).
Активиран е краткият номер 1466 към всички мобилни оператори за набиране на финансови средства чрез изпращане на благотворителни SMS-и на цена 1 лев.
Банковата сметка е публикувана на сайта на БЧК: www.redcross.bg. Желаещите могат да подкрепят кампанията и чрез online дарения на сайта на организацията.
БЧК поддържа непрекъсната връзка с Националния кризисен щаб и с кризисните щабове по места.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД