Ден след ден - здрави и благодарни

Анита КръстеваЕдна година в Стара Загора отбелязва официалният представител на южнокорейската компания "НУГА БЕСТ" - световнопризнат лидер в производството на медицинско оборудване за домашно използване.
Управителят на салона Анита Кръстева споделя: Поздравяваме всички, които подобриха здравето си с НУГА БЕСТ! Оборудването НУГА БЕСТ се разпространява вече 12 години по света в над 109 държави, а в България е от 7 години.
Няколко световни института участват в разработването му и е сертифицирано от Световната здравна организация, като получава все повече признателност от специалистите като безопасна алтернатива за профилактика и поддържане на здравето на хората.
Уредите благоприятно и безвредно въздействат на опорно-двигателната, сърдечносъдовата,нервната и имунната системи, на цялото тяло едновременно.

В какво се състои уникалността на НУГА БЕСТ?
НУГА БЕСТ предлага методи, които, преследвайки висшата си цел - здравето на човека, се обединяват невероятно успешно с т.нар.
съвременна медицина. Оборудването помага за подобряване на кръвоснабдяването и инервацията на всяка една клетка, която е нужна на организма, за да подобри той своите работа, да се самоконтролира и ъзстановява.
Уникалността на НУГА БЕСТ е, че без въвеждане на чужди или изкуствени за нашето тяло химически субстанции, успява да го научи наново да заработи в синхрон, контролиран от мозъка и изхранван с необходимите за всяка жива клетка кислород и хранителни вещества. След като тъканите и органите са стимулирани да проработят отново, премахват се причините за болестта, а самата болест си отива естествено скоро след това.

Какво споделят хората, които се възползват от безплатните демонстрационни процедури?
Споделят, че с упоритост и редовно използване на различните уреди, които се предлагат в магазина НУГА БЕСТ, са премахнали от телата си проблеми като: дископатии, плексити, остеопороза, диабет, повишено вътреочно налягане, високо кръвно, разширени вени, болки в коленете и тазобедрените стави, нисък хемоглобин и др. А това, което най-много ни радва е, че са повишили имунитета за тях и децата си. За това свидетелстват хора, използващи в домовете си НУГА БЕСТ, които не разчитат вече само на силни и не винаги безвредни медикаменти, а успяват още при първите симптоми да овладеят настинки и грипозни състояния, които иначе са трудно и скъпо лечими за цели семейства.
Възстановяването на здравето е като отглеждане на малко дете, не винаги е лесно, трябва постоянство и упоритост.
Следвайки правилото "Профилактиката е най-доброто лечение", много хора закупиха уреди за домашно ползване, където ги споделят по всяко време на денонощието със семействата и приятелите си. Но имаше и хора, които поради липса на търпение се отказаха още в началото.
Компанията НУГА БЕСТ се развива с големи темпове. С удоволствие ще споделим, че в демонстрация ще бъде и най-новият уред на компанията "Второ сърце", който няма аналог в света. Става въпрос за уред, който прави масаж и миостимулация на краката, като премахва и успява да предотврати проблем номер едно с краката на човек, а именно плоскостъпието, често наблюдавано още от детска възраст.
Заповядайте да се уверите сами в Стара Загора, ул. "Св. Св. Кирил и Методий" N 90 - до парк Баня Пиперка.
Процедурите на оборудването в демострационния салон са безплатни, а с цел издръжка на салона се събира такса за консумативи от един (1) лв.
Работно време: От понеделник до петък: 9.00-17.40, събота: 9.00-12.20 ч.
В областта работят и още два малки салона в Казанлък, ул. "Столетов" N 12 и в Раднево, ул. "Заводска" N 5
"Здравна поща"
Ден след ден - здрави и благодарни Светослав Кръстев представя нов уред на НУГА БЕСТ

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД