"НиаМед" с отстъпки за операции от херния по случай 7-ия рожден ден

Д-р Димитър Салабашев (вляво), Жана Василева, анестезиологична сестра, д-р Илия Илиев, анестезиолог, д-р Делчо Бояджиев и Йорданка Георгиева, операционна сестраНа 7 юли 2014 г. старозагорската МБАЛ "НиаМед" ще празнува седмия си рожден ден. По случай хубавото събитие Хирургичното отделение на известната болница предлага на пациентите, нуждаещи се от операция на херния, отстъпки. Първите 30 записали се за операция няма да доплащат за протеза (платно), ако имат нужда от такава, съобщиха от ръководството на здравното заведение.
Хирургичното отделение на "НиаМед" работи още от създаването на модерната и оборудвана на високо технологично ниво болница.
Д-р Христин Христов с пациенткаОт три години хирургията е от второ ниво на компетентност. В нея са ангажирани пет лекари, всички със специалности - д-р Димитър Салабашев, началник на отделението, д-р Славена Палийска, детски хирург, д-р Делчо Бояджиев и д-р Христин Христов, които притежават сертификати за лапароскопски (безкръвни) операции, д-р Атанас Матев, специалист по колопроктология. В отделението работят още 7 медицински сестри, 2 операционни сестри и 2 анестезиологични сестри.
В хирургията се извършват оперативни интервенции върху доброкачествени и злокачествени заболявания в областта на стомаха, на дебелите черва, жлъчния мехур, щитовидната и млечната жлези, хернии, интервенции в областта на перианалното пространство - хемороиди, фисури, фисули, абсцеси. Ендоскопските операции при жлъчно-каменна болест са обичайна практика в "НиаМед".
Благодарение на присъствието в болницата на утвърдения детски хирург д-р Славена Палийска, ежедневно се извършват хирургически операции на деца от нулева до 18-годишна възраст.
Статистиката на болницата показва, че всяка година расте броят на пациентите, които се доверяват на специалистите от Хирургично отделение на "НиаМед". За месеците от октомври до декември на 2011 г., когато отделението започва да работи на второ ниво, през него са преминали 218 души. През 2012 г. операциите са били 814, през 2013 г. - 907. От началото на тази година до сега оперираните са 504.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД