Правят модерна сензорна зала в Дневния център за деца с увреждания в Стара Загора

Правят модерна сензорна зала в Дневния център за деца с увреждания в Стара ЗагораДнес Ротари клуб-Стара Загора предостави на Дневния център за работа с деца с увреждания в града на липите лаптопи. Компютрите са дарение от община Лозана, Швейцария, която обновява техниката си и предоставя всички здрави, запазени, действащи лаптопи чрез Българо-швейцарската търговска камара и Ротари - България на домове за деца и центрове, работещи с деца с увреждания.
Ротари-Стара Загора са кандидатствали за техниката, получили са част от нея и я предоставят, освен на Дневния център и на Малък групов дом, обясни президентът на клуба Драгомир Кулезич.
Правят модерна сензорна зала в Дневния център за деца с увреждания в Стара ЗагораТой и бъдещият президент Николай Колев, който ще поеме поста на 1 юли, с радост разказаха и за проекта си с Дневния център за изграждане на модерна сензорна зала. Проектът ще бъде на стойност 55 000$ и залата ще е с най-модерно оборудване.
Много сме благодарни и щастливи, сподели директорът на Дневния център Гергана Тодорова. Ние приемаме деца от 3 до 25 години, разпределили сме лаптопите, които за нас са изключително модерни в 4-та и 5-та група. В нея има по-големи деца и младежи, за които компютърната грамотност е належаща. Що се отнася до сензорната зала, тя би ни позволила да подобрим качеството на живот и двигателната дейност на изключително много хора. Залата ще се ползва не само от децата и младежите, ползващи социалните и медицински услуги на центъра, но и от всички старозагорски деца, които имат проблеми, обясни Тодорова.
Николай Колев обеща залата да бъде готова не по-късно от края на неговия президентски мандат (юни 2015 г.).
"Здравна поща", Живка КЕХАЙОВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД