Д-р Александър ЗЛАТАНОВ: Исканията на спешните медици са неизпълними в кратък период

Д-р Александър ЗЛАТАНОВ: Исканията на спешните медици са неизпълними в кратък период Исканията за двойно по-високи заплати и по-добри условия за труд на протестиращите служители на ЦСМП София–град са справедливи, но неизпълними в много кратък период. Това каза временният директор на центъра д-р Александър Златанов. Той все пак добави, че повишаване на възнагражденията ще има, но не можа да каже с колко и кога ще стане това. Според него всичко това е въпрос на разчети и икономика.
Д-р Златанов зави, че не е бил разбран правилно от медиите, че от днес в столицата ще започнат да дежурят и екипи, командировани от софийски болници. Той уточни, че от днес стартира процедурата по започване на работа на тези хора, което включва подписване на договори и подготовка на новите медици.

Д-р Златанов отбеляза, че се правят проверки на базите на ЦСМП София–град в софийските квартали. По думите му най-рано тези екипи ще започнат работа в края на седмицата. Д-р Златанов също така добави, че в момента медиците от центъра се справят и сами и че тази нощ на работа е имало 19 екипа.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД