Три дами ще подкрепят в Къща семейства и деца

Ваня Трайкова и Яна ХристоваТри дами създадоха в Стара Загора Къща за подкрепа на семейството и детето. Яна Христова, психолог, Люба Вълканова, социален педагог, и Ваня Трайкова, консултант социални дейности, обединиха усилия, за да помагат на своите клиенти да вкусят радостта от живота, като се освободят от несигурността, страха и болката. За тях консултантската Къща ще предлага разнообразни дейности и услуги, организирани в кабинет за психологически консултации в различни студиа.
Студио "Личност" ще помага за личностното израстване, пробуждане и развитие. Студио "Мъжът и жената интимно" ще се грижи за подобряване на интимните отношения между двойките и получаване на повече знания в тази област.
В студио "Родители" специалистите ще отговарят на конкретно поставени от родители проблеми, касаещи техните деца. В студиото в най-близко време ще се организира основен курс за бременността, както и ускорен курс за бременни "Няма време". Ние създадохме и "Майчин клуб". В него майките ще могат да задоволят своите потребности от общуване, от обмяна на родителски опит, дискутиране по различни теми за тяхното дете, обясни Яна Христова.
За първи път в Стара Загора амбициозните дами ще организират антистрес програма под мотото "Спа процедури за душата". Къщата ще използва интерактивни, психокорекционни методи, съчетани с медитации, релаксации и визуализации. Основната цел на програмата е изграждане на умения за управление на стреса. В нея са включени и упражнения по йога.
Друга насока в дейността на Къщата ще бъде подкрепата за жената от всички възрасти. Чрез преживения лично от тях опит нашите клиентки ще могат да изследват своите страхове и нужди като жени. Те ще получат подкрепа в процеса на себепознание, себеразкриване и лична трансформация. Всичко това ще правим в атмосфера на защитеност, конфиденциалност и комфорт. Предвидена е поредица от различни семинари. Програмата "Животът започва след 40" например включва поредица от дискусии и уоркшопи както за дамите, така и за мъжете в зряла възраст. Драматургът и театрален педагог Пеньо Калчев ще води Духовен клуб на жената. Клуб "Стилна лейди" ще е пространство за мода, стил и всички тайни оръжия на женската привлекателност и красота.
Ползването на услугите на Къщата ще става с предварително записване. Нейните стопанки уверяват, че предлаганите услуги ще са на атрактивни цени, достъпни за всеки клиент.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД